CityTorppari valittu!

Maaseudun Sivistysliitto valitsi seitsemän hyvän hakemuksen joukosta perheen, josta tulee CityTorppari Mustikkamaan Syötävään Puistoon heinäkuuksi 2015.

Perhe Sipilä CityTorppareiksi

Korkeasaaren kupeessa olevan Mustikkamaan punainen torppa saa heinäkuuksi aivan uudenlaiset asukkaat: Viisihenkinen Sipilän perhe Virroilta täyttää torpan toiminnallaan. Annaleena, Mikko, Matias, Minea ja Hilda asuvat maatilalla kauniin järven rannalla. Perhe on suurella innolla tulossa ihastelemaan erilaista ja kiinnostavaa maalaiselämää keskelle kaupunkia.

Lupaan etten pihistele reseptien kanssa!

Perheen äiti, Annaleena, tunnetaan myös ahkerana ruokablogin kirjoittajana, pataporisee.blogspot.fi on täynnä suussa sulavia reseptejä ja kauniita kuvia. Heinäkuiselta Helsingiltä perhe toivoo uusia kokemuksia ja tietenkin tutustumista kauniiseen pääkaupunkiin.

“Käymme töissä kodin ulkopuolella, mutta viljelemme peltoa, kasvatamme vihanneksia lasten kanssa omalla kasvimaalla, ja perheen yhteinen harrastus on oma perunamaa.”

Ruoka ja Syötävän Puiston antimet tulevat näkymään heinäkuun aikana ahkerasti blogissa ja instagramissa.

Kesän aikana he kiertävät muitakin Helsingin nähtävyyksiä ja toivottavasti tapaavat niin tuttuja kuin tuntemattomiakin torpan puutarhassa.

CityTorppari on Maaseudun Sivistysliiton hanke, joka pyrkii lähentämään maaseutua ja kaupunkia toisiinsa. Tavoitteena on osoittaa, että yhteneväisyyksiä on enemmän kuin eroja ja että me olemme kaikki tavalla tai toisella toisistamme riippuvaisia. Helsingin humussa tarvitaan niitä raaka-aineita, joita maaseudulla viljellään.